Beste Schermvereniging,

U heeft het mogelijk al meegekregen: Het schermpaspoort is een feit! Een prachtig boekje waarin iedere schermer zijn vorderingen kan bij houden en resultaten op wedstrijden kan laten noteren.

Wat is het?

Het schermpaspoort is een boekje waarin een schermer zijn of haar hele carrière kan vastleggen en volgen. Aan het begin zijn er de pagina’s voor de persoonsgegevens van de schermer. Dan volgen de aantekeningen voor de behaalde Brassards. Vervolgens is ruimte ingebouwd voor de verrichtingen op de Jeugdpuntentoernooien en dan volgen vele pagina’s bestemd voor wedstrijdresultaten. Tegen het einde komt plaats voor gevolgde trainingsstages. Daarna is nog ruimte voor scheidsrechters en lerarenopleidingen. Het is kortom een Paspoort waarin de hele schermcarrière in kan worden gevolgd. Het is de bedoeling dat organisatoren van toernooien en examens de resultaten in het Paspoort schrijven. Een Paspoort moet dan ook door de schermer bij de organisatie worden ingeleverd.

Wat kost dat?

Het ontwerp is tot stand gekomen met dank aan KNAS Sponsor Multi-M / IT. De productie is mogelijk gemaakt door JC Sportworld. Hierdoor is het mogelijk gemaakt dat voor schermers tot 18 jaar het paspoort gratis is. Voor alle andere sporters én voor vervanging vragen wij een bijdrage van 10 euro inclusief verzendkosten.

Hoe te verkrijgen?

Voor jeugdleden vragen wij u als vereniging om een lijst aan te leveren van de schermers ten behoeve van wie u een boekje aanvraagt. Hierop staat bondsnummer, naam en geboortedatum vermeld. U kunt hierbij gebruik maken van de ledenlijst zoals deze beschikbaar is via “Onzerelaties”. Wij sturen u na ontvangst hiervan de boekjes toe en deze kunt u onder uw leden verspreiden.

Voor nieuwe jeugdleden zullen wij in principe driemaal per jaar automatisch Paspoorten naar de verenigingen toezenden: op 1 september, 1 december en 1 maart.

Voor seniorleden en vervanging kunt u een mail sturen naar info@knas.nl met het aantal boekjes, bondsnummers en namen. U ontvangt dan een betalingsverzoek. Zodra het bedrag is ontvangen worden de Paspoorten toegezonden.


Hebt u nog vragen?

Hiervoor kunt u terecht via de contactgegevens van het bondsbureau:

Telefoon 079-3438149 en e-mail: info@knas.nl

Met vriendelijke groet,

Teun Plantinga